Suruç Katliamı / W5tbike Qevozm : Suruç aileleri i̇nisiyatifi'nin çağrısıyla suruç katliamı'nın 72.

Suruç Katliamı / W5tbike Qevozm : Suruç aileleri i̇nisiyatifi'nin çağrısıyla suruç katliamı'nın 72.. Günlük yeni vaka sayısı 9 bine yaklaştı! Eylemde suruç için adalet, cumartesi anneleri için adalet, şenyaşarlar için adalet ve deniz poyraz için adalet pankartları ve dövizleri taşındı. Suruç'ta 20 temmuz 2015 tarihinde 33 kişinin hayatını kaybettiği, 150'den fazla kişinin yaralandığı canlı. Fakat suruç için adalet isteyen bizler hakkında soruşturmalar hızla açılıyor ve tutuklamalar ve yargılamalar sürüyor. Suruç katliamı ve ankara katliamı gibi katliamlar, esasında bir birim tarafından yapıldı ve bu birimin türkiye'de mi̇t tarafından yönlendirildiği yönünde açıklamalar var.

Günlük yeni vaka sayısı 9 bine yaklaştı! Sosyalist gençlik dernekleri federasyonu'nun çağrısıyla, kobane'deki savaşın ardından şehrin yeniden inşaası için çeşitli kentlerden suruç'a gelen 33 devrimci ve sosyalist gencin işi̇d'in bombalı saldırısıyla katledilişinin 6. 20 temmuz 2015'te, sosyalist gençlik dernekleri federasyonu'nun (sgdf) çağrısıyla, kobanê'ye oyuncak ve insani yardım malzemeleri götürmek için suruç'ta olan 300 genç, konakladıkları amara kültür merkezi'nde basın açıklaması yaptıkları sırada intihar saldırısı gerçekleşti. Suruç katliamı'nın üzerinden tam 6 yıl geçti: Suruç aileleri i̇nisiyatifi'nin çağrısıyla suruç katliamı'nın 72.

Suruc Katliami Sehitleri Ugurlaniyor Gulsuyu Cemevi Ozgur Ozkok Flickr
Suruc Katliami Sehitleri Ugurlaniyor Gulsuyu Cemevi Ozgur Ozkok Flickr from live.staticflickr.com
Suruç katliamı davasında 6 yıldır elle tutulur bir ilerleme yok. 18 temmuz 2021 pazar 11:47. Suruç katliamı'nın üzerinden tam 6 yıl geçti: Şanlıurfa suruç i̇lçesi'ndeki amara kültür merkezi önünde patlama meydana geldi. Yılında i̇stanbul kadıköy halitağa caddesi'nde akşam saatlerinde yapılan anmaya polis sert biçimde müdahale etti. Gözaltında bulunan 12 kişinin adliyeye sevk edilmesi bekleniyor. Polis ablukası altında yapılan anmaya, suruç katliamı'ndan yaralı olarak kurtulanlar, hdp milletvekili dilşat canbaz kaya, züleyha gülüm, i̇stanbul hdp i̇l eş başkanı. 17 can kaybı, 124 yaralı;

Suruç katliamı davasında geçen 6 yıla rağmen katliamın arkasındaki kişilere ulaşılmadı.

Polis ablukası altında yapılan anmaya, suruç katliamı'ndan yaralı olarak kurtulanlar, hdp milletvekili dilşat canbaz kaya, züleyha gülüm, i̇stanbul hdp i̇l eş başkanı. Yılında suruç aileleri tarafından oturma eylemi gerçekleştirildi. Şanlıurfa''nın suruç ilçesinde 20 temmuz 2015 tarihinde kobani''nin yeniden inşası için bir araya gelen topluluğa intihar. Suruç için adalet herkes için adalet talebiyle bir araya gelen kitle, 6 yıl geçmesine rağmen katliamı yapanların yargılanmadığına dikkat çekildi. 18 temmuz 2021 pazar 11:47. Eylemde suruç için adalet, cumartesi anneleri için adalet, şenyaşarlar için adalet ve deniz poyraz için adalet pankartları ve dövizleri taşındı. Ayında i̇stanbul kadıköy'deki halitağa caddesi'nde oturma eylemi düzenlendi. Suruç katliamı'nın üzerinden tam 6 yıl geçti: Tarihinde , haber merkezi | 23 views | 75dk. Suruç aileleri i̇nisiyatifi'nin çağrısıyla suruç katliamı'nın 72. Bir katliam soruşturmasını aydınlatmak isteyen bir mahkemenin böylesi iddialar üzerinde titizlikle durması gerekir ifadelerini kullandı. Urfa'nın suruç ilçesindeki amara kültür merkezi'nde 20 temmuz 2015 tarihinde işi̇d'in canlı bomba saldırısı sonucu yaşamını yitiren 33 genci anmak için i̇stanbul. Suruç katliamı'nda yaşamını yitirenler anılıyor:

33 düş yolcusu türkiye'nin dört bir yanında anıldı urfa'nın suruç ilçesinde 20 temmuz 2015'te kobane'ye oyuncak ve insani yardım götürmek için toplanan 33 düş yolcusunun, cihatçı terör örgütü işi̇d tarafından düzenlenen saldırıyla hayatını kaybetmesinin üzerinden tam 6 yıl geçti. Fakat suruç için adalet isteyen bizler hakkında soruşturmalar hızla açılıyor ve tutuklamalar ve yargılamalar sürüyor. Suruç aileleri i̇nisiyatifi'nden yapılan açıklamaya göre aralarında suruç yaralısı koray türkay'ın da bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı. Eylemde suruç için adalet, cumartesi anneleri için adalet, şenyaşarlar için adalet ve deniz poyraz için adalet pankartları ve dövizleri taşındı. Suruç aileleri i̇nisiyatifi'nin çağrısıyla suruç katliamı'nın 72.

Suruc Katliami Dosyasinda Ilk Kez Tanik Ifadesi Alindi
Suruc Katliami Dosyasinda Ilk Kez Tanik Ifadesi Alindi from static.birgun.net
Ayında i̇stanbul kadıköy'deki halitağa caddesi'nde oturma eylemi düzenlendi. Suruç katliamı'nın 6'ıncı yılında konur sokak'tan, suruç için adalet, herkes için adalet, suruç'un hesabı sorulacak sloganları eşliğinde güvenpark'a gitmek isteyenlere polislerce engellendi. 18 temmuz 2021 pazar 11:47. Günlük yeni vaka sayısı 9 bine yaklaştı! Kadıköy halitağa'da bir araya gelen kitle, faşizme karşı omuz omuza sloganları attı. Eylemde suruç için adalet, cumartesi anneleri için adalet, şenyaşarlar için adalet ve deniz poyraz için adalet pankartları ve dövizleri taşındı. 33 düş yolcusu türkiye'nin dört bir yanında anıldı urfa'nın suruç ilçesinde 20 temmuz 2015'te kobane'ye oyuncak ve insani yardım götürmek için toplanan 33 düş yolcusunun, cihatçı terör örgütü işi̇d tarafından düzenlenen saldırıyla hayatını kaybetmesinin üzerinden tam 6 yıl geçti. Urfa'nın suruç ilçesindeki amara kültür merkezi'nde 20 temmuz 2015 tarihinde işi̇d'in canlı bomba saldırısı sonucu yaşamını yitiren 33 genci anmak için i̇stanbul.

Çok sayıda kişiyi gözaltına alındı.

Suruç katliamı'nın üzerinden tam 6 yıl geçti: Katliama ilişkin soruşturma dosyasına saldırıdan üç gün sonra dosya içindeki belgelerin incelenmesinin soruşturmanın amacını tehlikeye düşüreceği gerekçesiyle gizlilik kararı getirildi, iddianame de ancak 18 ay geçtikten sonra hazırlandı. Yılında i̇stanbul kadıköy halitağa caddesi'nde akşam saatlerinde yapılan anmaya polis sert biçimde müdahale etti. Ayında i̇stanbul kadıköy'deki halitağa caddesi'nde oturma eylemi düzenlendi. Patlamada ilk belirlemelere göre 32 kişi öldü, 100'ün üzerinde vatandaş. Anmada patlama noktasına hayatını kaybedenlerin anısına karanfiller ve oyuncaklar. Suruç'ta 20 temmuz 2015 tarihinde 33 kişinin hayatını kaybettiği, 150'den fazla kişinin yaralandığı canlı. Suruç katliamı'nın yıldönümünde düzenlenen anma etkinliklerinde gözaltına alınan 62 kişiden 50'si serbest bırakıldı. Suruç katliamı ve kötülüğün iki yüzü bugün, 20 temmuz 2015'te yaşanan kötülüğün 6. Şanlıurfa suruç i̇lçesi'ndeki amara kültür merkezi önünde patlama meydana geldi. Şanlıurfa'nın suruç ilçesinde, kobani'ye yardım götürmek üzere toplanan sosyalist gençlik dernekleri federasyonu (sgdf) üyelerinin basın. Hayvan hakları yasasının 16 yılı; Gözaltında bulunan 12 kişinin adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Hayvan hakları yasasının 16 yılı; Suruç aileleri i̇nisiyatifi'nin çağrısıyla suruç katliamı'nın 72. Suruç katliamı ve ankara katliamı gibi katliamlar, esasında bir birim tarafından yapıldı ve bu birimin türkiye'de mi̇t tarafından yönlendirildiği yönünde açıklamalar var. Şanlıurfa suruç i̇lçesi'ndeki amara kültür merkezi önünde patlama meydana geldi. 33 düş yolcusu türkiye'nin dört bir yanında anıldı urfa'nın suruç ilçesinde 20 temmuz 2015'te kobane'ye oyuncak ve insani yardım götürmek için toplanan 33 düş yolcusunun, cihatçı terör örgütü işi̇d tarafından düzenlenen saldırıyla hayatını kaybetmesinin üzerinden tam 6 yıl geçti.

Suruc Katliami 4 Yilinda Hayatini Kaybedenler Anildi
Suruc Katliami 4 Yilinda Hayatini Kaybedenler Anildi from www.demokrathaber.org
Katliama ilişkin soruşturma dosyasına saldırıdan üç gün sonra dosya içindeki belgelerin incelenmesinin soruşturmanın amacını tehlikeye düşüreceği gerekçesiyle gizlilik kararı getirildi, iddianame de ancak 18 ay geçtikten sonra hazırlandı. Suruç katliamı'nda yaşamını yitirenler anılıyor: Günlük yeni vaka sayısı 9 bine yaklaştı! Suruç katliamı anma etkinliğine polis saldırısı: Sosyalist gençlik dernekleri federasyonu'nun çağrısıyla, kobane'deki savaşın ardından şehrin yeniden inşaası için çeşitli kentlerden suruç'a gelen 33 devrimci ve sosyalist gencin işi̇d'in bombalı saldırısıyla katledilişinin 6. Ayında i̇stanbul kadıköy'deki halitağa caddesi'nde oturma eylemi düzenlendi. Ayında i̇stanbul kadıköy'deki halitağa caddesi'nde oturma eylemi düzenlendi. Suruç katliamı için 1 ses telaffuz suruç katliamı telaffuz, 12 cümleler ve daha fazlası.

Suruç katliamı'nda yaşamını yitirenler anılıyor 33 kişinin öldürüldüğü suruç katliamı'nda yaşamını yitirenler, katliamın 6'ncı senesinde de anıldı.

Suruç katliamı'nın 6'ıncı yılında konur sokak'tan, suruç için adalet, herkes için adalet, suruç'un hesabı sorulacak sloganları eşliğinde güvenpark'a gitmek isteyenlere polislerce engellendi. Ankara, i̇stanbul, i̇zmir'de çok sayıda gözaltı; Suruç için adalet herkes için adalet talebiyle bir araya gelen kitle, 6 yıl geçmesine rağmen katliamı yapanların yargılanmadığına dikkat çekildi. Şanlıurfa suruç i̇lçesi'ndeki amara kültür merkezi önünde patlama meydana geldi. Fakat suruç için adalet isteyen bizler hakkında soruşturmalar hızla açılıyor ve tutuklamalar ve yargılamalar sürüyor. Polis, eylemcileri yerdeyken tekmeledi ve darp etti. Suruç katliamı anma etkinliğine polis saldırısı: 17 can kaybı, 124 yaralı; Suruç katliamı ve ankara katliamı gibi katliamlar, esasında bir birim tarafından yapıldı ve bu birimin türkiye'de mi̇t tarafından yönlendirildiği yönünde açıklamalar var. Suruç katliamı'nın yıldönümünde düzenlenen anma etkinliklerinde gözaltına alınan 62 kişiden 50'si serbest bırakıldı. Bir katliam soruşturmasını aydınlatmak isteyen bir mahkemenin böylesi iddialar üzerinde titizlikle durması gerekir ifadelerini kullandı. Suruç'ta 20 temmuz 2015 tarihinde 33 kişinin hayatını kaybettiği, 150'den fazla kişinin yaralandığı canlı. Bayram tatilinin ilk dört günlük trafik bilançosu:

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel